نمايش اخبار
کد مطلب: 102224 تعداد بازدید: ۲۲۹

نشست بصيرت افزايي با حضور سردار حاج حسن عرب مدافع حرم و همرزم شهيدان حاج احمد كاظمي و حاج قاسم سليماني

دوشنبه ۲۹ دى ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۰۴:۲۲

برگزاري نشست بصيرت افزايي با حضور سردار حاج حسن عرب مدافع حرم و همرزم شهيدان حاج احمد كاظمي و حاج قاسم سليماني؛ به صورت آنلاين و حضوري در مدرسه علميه زهرائيه سلام الله عليها

سردار حاج حسن عرب به احاديث « بهترين شما كساني هستند كه با تواضع، ديگران را ياري مي‌كنند.»[1] از حضرت فاطمه الزهرا سلام الله عليها و « ایمان، معرفت و شناخت قلبی و اقرار زبانی و عمل بدنی است.»[2] از حضرت علي عليه السلام  اشاره كرد و گفت: مصداق بارز اين احاديث، شهيد حاج قاسم سليماني است و دقيقاً سنبل و مجسمه تمام نماي تفكر، بينش، كلام و رفتار اين بزرگوار را در بر مي گرفت.

وي افزود: از عوامل عشق ورزي به ايشان، ساده زيستي، بي تكلفي ايشان و قناعت بود. او فرمانده اي بود كه از نظر غذا و لباس در سطح پايين ترين نيروهاي خودش بود و مرد عمل بود و حرف هاي او به همين خاطر بر دل ها مي نشست.

سردار عرب به جمله معروف سردار سليماني اشاره كرد و گفت: ايشان در كلام خود گفته اند كه شرط شهيد شدن، شهيد بودن است كه خودش نمونه بارز آن بود. هميشه عاشق و آماده شهادت بود؛ انسان با رها شدن از تن خود مي تواند تا جايي پيش رود كه حتي مرگ خود را ببيند.

وي به طلاب اشاره كرد و گفت: خدا نكند كه هدف شما فقط مدرك و پاس كردن درسهايتان شود بلكه بايد به معنويات و خودسازي اهميت چندبرابري دهيد. در اين حوزه ها بايد به تزكيه بيشتر از تعليم اهميت داده شود زيرا علم بدون تزكيه راهساز نخواهد بود.

وي به زمزمه شهيد چمران «ناز پرورده تنعم نبرد راه به دوست / عاشقی شیوه رندان بلاکش باشد» اشاره كرد و گفت: اينجا بايد سختي ها را به دل خريد، در حوزه ها بايد تدريس سختي ها شود؛ اينجا بايد در كوره حوادث پخته شويد همانگونه كه حاج قاسم با خريدن سختي ها روح خودش را جلا داد.

وي افزود: در حوزه ها نبايد به چهار كتاب درسي بسنده نمود بلكه شبهات بايد از اينجا پاسخ داده شود، مردم نياز به خوراك فكري دارند. وقتي يك استاد شبهه اي براي دانشجوها مي اندازد و مي رود شما بايد پاسخ برايشان داشته باشيد؛ حاج قاسم در سخت ترين مراحل دفاع از مرزهاي جغرافيايي حضور داشت ولي دفاعي سخت تر از مرزهاي اعتقادي وجود ندارد؛ اين جهادي است كه به عهده طلاب است.

 


 [1]دلائل‌الامامه/7

[2]حكمت227 نهج البلاغه